Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φορτούνα Ντίσελντορφ 7-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φορτούνα Ντίσελντορφ 7-1

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «διέλυσε» την Φορτούνα Ντίσελντορφ με το υπερηχητικό 7-1, έχοντας σε μαγική βραδιά τον ταλαντούχο Λούκα Γιόβιτς που σημείωσε τα 5 τέρματα.

O Λούκα Γιόβιτς θα σημειώσει την 19η Οκτώβρη του 2018 με κόκκινο στυλό στο ημερολόγιό του. Όχι μόνο η ομάδα του Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, «σκόρπισε» με 7-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ (5 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 8 ματς), αλλά και ο ίδιος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τελικό σκορ σκοράροντας τα 5 από τα επτά τέρματα.

Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός πέτυχε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα 5 γκολ, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που πετυχαίνει 5 γκολ σε ένα μας σε ηλικία 20 ετών και 200 ημερών,  ο Χάλερ έβαλε άλλα δύο και η Κυπελλούχος Γερμανίας έκανε πραγματικό «πάρτι» στο γήπεδό της.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού  το παιχνίδι ήταν στο 3-0.  Ο Αλέρ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ στο 20′. Ο Γιόβιτς πέτυχε ένα από τα γκολ της σεζόν για το 2-0 και στο 34’ έκανε και το 3-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Αλέρ σκόραρε και πάλι για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον Λουκεμπάκιο σε 4-1. Αλλά ο Γιόβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Η οποία δεν ειπώθηκε ούτε στο 55′ όταν έκανε το 5-1, ούτε στο 69′ όταν έκανε το 6-1, αλλά στο 72ο λεπτό όταν διαμόρφωσε το τελικό 7-1!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ