Κόβατς: «Με τη Βόλφσμπουργκ ήταν το πρώτο βήμα»

Κόβατς: «Με τη Βόλφσμπουργκ ήταν το πρώτο βήμα»

Ο Νίκο Κόβατς τόνισε πως η νίκη της Μπάγερν επί της Βόλφσμπουργκ ήταν το πρώτο βήμα, ενώ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση.

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της Μπάγερν στην κορυφή και στις νίκες, χαρακτήρισε ο Νίκο Κόβατς τη εκτός έδρας νίκη των Βαυαρών με σκορ 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ, πριν την αναμέτρησή της με την ΑΕΚ στο Champions League την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Αποτέλεσμα που έφτασε μετά τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία και διαμορφώθηκε από δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και ένα του Χάμες Ροντρίγες, από ασίστ του Πολωνού επιθετικού. Μάλιστα η Μπάγερν ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρόμπεν, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής των Βαυαρών τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι οι παίκτες του, ενώ τους έδωσε και συγχαρητήρια για την εμφάνιση.

«Υπήρξε μεγάλη πίεση γι αυτόν τον αγώνα. Είχα πει ότι είχαμε δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Δεν το θέλαμε αυτό και δεν μας αρμόζει, το αποτέλεσμα με την Βόλφσμπουργκ ήταν πολύ σημαντικό. Μπορώ μόνο να συγχαρώ την ομάδα μου, αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα: Θα μπορούσατε να δείτε ότι η Μπάγερν δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά και ιδιότητες διαχείρισης. Στη Bundesliga, 18 ομάδες θέλουν να κερδίσουν, και βασικά να κερδίσουν τη Μπάγερν. Όταν κερδίζεις όλα είναι εντάξει ξανά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε», τόνισε ο Κόβατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ