Αλκάθερ: «Η Μπαρτσελόνα με βοήθησε να εξελιχθώ»

Αλκάθερ: «Η Μπαρτσελόνα με βοήθησε να εξελιχθώ»

Ο Πάκο Αλκάθερ μίλησε για τον καιρό που πέρασε στην Μπαρτσελόνα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Λιονέλ Μέσι

Μπορεί τα δύο χρόνια που πέρασε στην Μπαρτσελόνα να μην εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, ωστόσο ο αναγεννημένος πλέον Πάκο Αλκάθερ, δεν μετανιώνει για τον καιρό που πέρασε εκεί.

Σε συνέντευξη του στην ισπανική «Marca», ο 25χρονος επιθετικός μίλησε για την πορεία του στους «μπλαουγκράνα», ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν νομίζω ότι έχασα χρόνο στην Μπαρτσελόνα. Με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος. Σίγουρα θα ήθελα να είχα αγωνιστεί περισσότερο, αλλά ήταν μια απόφαση του προπονητή, πέρα από τον έλεγχο μου και έπρεπε να το δεχτώ».

«Αυτό που μπορώ να κάνω από την πλευρά μου, είναι να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται, να βελτιώνομαι και να είμαι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που θα βρω μπροστά μου»

«Βρίσκομαι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, γιατί παίρνω ευκαιρίες. Είναι το αντίθετο από αυτό που μου συναίβενε στην Μπαρτσελόνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

«Δεν έχω σκεφτεί πολύ αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου. Σκοράρω πολύ γιατί οι παίκτες δίπλα μου κάνουν πολύ καλή δουλειά»

«Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να είναι το επίκεντρο στην Μπαρτσελόνα, αλλά βελτιώνει και όλους τους παίκτες γύρω του. Τα περισσότερα γκολ που σκόραρα ήταν από δικές του πάσες. Με έκανε καλύτερο παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ