«Ρέτσος, ο ακριβότερος Νοτιαφρικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία»

«Ρέτσος, ο ακριβότερος Νοτιαφρικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία»

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Αφρικής η οποία τον χαρακτηρίζει «ακριβότερο Νοτιοαφρικανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία», ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το λόγο που επέλεξε την Εθνική Ελλάδας αντί την αντίστοιχη της Νοτίου Αφρικής και τα όσα τον συνδέουν με τη χώρα μας.

Η αθλητική ιστοσελίδα της Νοτίου Αφρικής, Soccer Laduma, μίλησε με τον Παναγιώτη Ρέτσο, ρωτώντας τον σχετικά με την επιλογή του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και όχι τη χώρα της Αφρικής σε ό,τι έχει να κάνει με τη διεθνή καριέρα του.

Ο αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε το δικαίωμα επιλογής, καθότι έχει γεννηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής το 1998 και αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο χαρακτηρίζει τον 20χρονο ως τον «ακριβότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Νοτιουαφρικανικού ποδοσφαίρου»!

Το δημοσίευμα αναφέρεται στον τραυματισμό τους που τον έχει αφήσει εκτός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά και στο ντεμπούτο του με τη Γαλανόλευκη στις 31 Αυγούστου του 2017, σε ματς κόντρα στην Εσθονία για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

«Επέλεξα την Εθνική Ελλάδας γιατί έχω περάσει όλη τη ζωή μου στην Ελλάδα. Οπότε η Ελλάδα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα, επειδή πέρασα όλη την παιδική ηλικία μου εκεί. Όπως το βλέπω εγώ, είμαι συνδεδεμένος με δύο χώρες και αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Γεννήθηκα το 1998 στο Γιοχάνεσμπουργκ και μετακόμισα στην Ελλάδα το 1999, όταν ήμουν ενός έτους. Ο πατέρας μου είναι από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ