Αμβούργο – Χόφενχαϊμ 3-0 (vid)

Αμβούργο – Χόφενχαϊμ 3-0 (vid)

Το Αμβούργο έκανε μια τρομερή εμφάνιση και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Χόφενχαιμ την οποία κέρδισε με 3-0. Βασικός ο Παπαδόπουλος.

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο το Αμβούργο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Χόφενχαϊμ την οποία συνέτριψε με το εμφατικό 3-0 και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και ανταμείφθηκαν για την πίεση τους μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ακπογκούμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα του Ντάγκλας.

Το παιχνίδι ήταν πλέον στα μέτρα της ομάδας του Μάρκους Γκίσντολ, η οποία έδωσε την κατοχή στη Χόφενχαϊμ και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και τελικά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 75’. Ο Κόστιτς αιφνιδίασε τους πάντες με εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα και έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δύο λεπτά πριν τα 90’ με το πλασέ του Γιούνγκ μέσα από την περιοχή.

Με τη νίκη αυτή το Αμβούργο έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στη 15η θέση, ενώ η Χόφενχαϊμ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο τις ομάδες της τετράδας και έμεινε στους 20 βαθμούς και την 7η θέση.

Αμβούργο (Μάρκους Γκίσντολ): Ματένια, Ντικμάιερ, Παπαδόπουλος, Μαβράι, Ντάγκλας, Γιούνγκ, Σακάι, Χαντ (75’ Φαν Ντρόγκελεν), Γούντ (82’ Σίπλοκ), Κόστιτς, Αρπ

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Μπάουμαν, Ακπογκούμα, Φοχτ, Πος, Ζούμπερ (64’ Κράμαριτς), Ντεμιρμπάι (63’ Σαλάι), Γκρίλιτς, Σούλτς, Ούτ, Γκνάμπρι (57’ Αμίρι), Βάγκνερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ