Γκλάντμπαχ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-0

Γκλάντμπαχ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-0

Η Γκλάντμπαχ ζορίστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Φορτούνα, ωστόσο ένα γκολ του Αζάρ στις αρχές του δευτέρου μέρους, άνοιξε το δρόμο για το τελικό 3-0.

Η Γκλάντμπαχ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόργκαν Αζάρ, επικράτησε εντός έδρας της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 3-0 και σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Βέλγος επιθετικός έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, το γρήγορο γκολ του Τόργκαν Αζάρ στο 48′ έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την Γκλάντμπαχ, η οποία βρήκε χώρους, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Χόφμαν αυτή τη φορά στο 67′, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Αζάρ στο 82ο λεπτό, όταν και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με αυτή τη νίκη η Γκλάντμπαχ ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 17η θέση με 5 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ