Φαβρ: «Να αμυνθούμε και να επιτεθούμε έξυπνα απέναντι στην Μπάγερν»

Φαβρ: «Να αμυνθούμε και να επιτεθούμε έξυπνα απέναντι στην Μπάγερν»

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ στις δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι απέναντι στην Μπάγερν τόνισε ότι το παν για την ομάδα του θα είναι η τακτική και η προσήλωση στο πλάνο.

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου αναμετρούνται αύριο (10/11) στο «Klassiker» για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Μπορεί ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, να δήλωσε ότι η Μπάγερν πάει ως αουτσάιντερ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, αλλά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Λουσιέν Φαβρ, δεν αποσυντονίζεται και «προσγειωμένος» δηλώνει ότι η ομάδα του πρέπει να πραγματοποιήσει μία top εμφάνιση αν θέλει να επικρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ντόρτμουντ: «Πρέπει να αμυνθούμε και να επιτεθούμε έξυπνα. Η Μπάγερν είναι Μπάγερν. Πρέπει να κάνουμε μια top εμφάνιση. Από την άμυνα μέχρι την επίθεση, έχουν μεγάλη εμπειρία. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, πάντα υπάρχει κάτι που μαθαίνουμε . Εχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι χρειάζονται χρόνο. Στα 19-20, δεν είσαι ακόμα ώριμος. Κοιτάζοντας τη σεζόν που κάνουμε, έχουμε σημειώσει πρόοδο, όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, ειδικά όσον αφορά την τακτική».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ