Βενγκέρ και Ζιντάν υποψήφιοι για την Μπάγερν

Βενγκέρ και Ζιντάν υποψήφιοι για την Μπάγερν

Ο Νίκο Κόβατς είναι υπ'ατμόν στην Μπάγερν και οι Βενγκέρ και Ζιντάν είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Βαυαρών.

Oι Αρσέν Βενγκέρ και Ζινεντίν Ζιντάν είναι οι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση απόλυσης του Νίκο Κόβατς. Σύμφωνα με το γερμανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό, «Bild», ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται ν’ απολυθεί το επόμενο διάστημα και οι δύο Γάλλοι προπονητές είναι στις σκέψεις της διοίκησης της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Ο Βενγκέρ, που την περασμένη εβδομάδα έγινε 69 ετών, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην «Bild», πως την 1η Ιανουαρίου θα επιστρέψει στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Ο Κόβατς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με τη Μπενφίκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ωστόσο ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την Τετάρτη. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Βενγκέρ είναι πιο κοντά σε συμφωνία με τους Βαυαρούς, καθώς ο Ζιντάν προτιμά να δουλέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα, περιμένοντας τυχόν αποπομπή του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ