Ρέτσος: Φόβοι για… νυστέρι, απόφαση τη Δευτέρα

Ρέτσος: Φόβοι για… νυστέρι, απόφαση τη Δευτέρα

Το ρεσιτάλ ατυχίας του νεαρού αμυντικού, δυστυχώς έχει και συνέχεια.

Το φετινό μαρτύριο του Παναγιώτη Ρέτσου μοιάζει δίχως τέλος. Ο καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής από τον Ιούλιο βλέπει να του συμβαίνουν απίθανα πράγματα σε σημείο που να τον έχουν θέσει ανενεργό. Μπήκε να παίξει τη Πέμπτη για πρώτη φορά φέτος, και αποχώρησε τραυματίας. Και το χειρότερο; Όπως αποκαλύπτει to10.gr υπάρχει φόβος ότι ο διεθνής αμυντικός θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δευτέρα ή Τρίτη θα αποφασίσει το ιατρικό τιμ της Μπάγερ Λεβερκούζεν αν θα επιλεχθεί αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης για τον τραυματισμένο του τένοντα.

Το… «μπαράζ» κακοτυχίας ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Λεβερκούζεν ο Έλληνας αμυντικός είχε πτώση από ποδήλατο (!) κατά τη διάρκεια μιας άσκησης αντοχής. Τον Αύγουστο ενώ η Μπάγερ βρισκόταν στην Αυστρία για φιλικές αναμετρήσεις ο Ρέτσος υπέστη θλάση στο δικέφαλο η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Τότε νέα κακοτυχία χτύπησε την «πόρτα» του νεαρού άσου, καθώς ένας νέος μυϊκός τραυματισμός -αυτή τη φορά στον προσαγωγό- τον έθεσε εκ νέου νοκ άουτ. Μάλιστα ο τραυματισμός προήλθε πιθανότατα μετά από από τις ασκήσεις ενδυνάμωσης (βάρη) που είχαν εντάξει στο πρόγραμμα του, οι γυμναστές της Μπάγερ.

Από τον τραυματισμό αυτό, ο διεθνής αμυντικός ουσιαστικά γύρισε μόλις την Πέμπτη, στο παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Λουντογκόρετς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην βουλγαρική ομάδα μετά από εφτά μήνες απουσίας αλλά στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς το ιατρικό επιτελείο των «σπιρουνιών» διέγνωσε βαριάς μορφής θλάση στον μυ, αλλά και στον τένοντα του αριστερού του τετρακέφαλου. Για τον τένοντα λοιπόν πλέον υπάρχει η σκέψη χειρουργείου. Κάτι που αν επιλεγεί σαν μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος, θα αφήσει τον Ρέτσο νοκ άουτ για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο νεαρός αμυντικός βέβαιο είναι «σκληρός». Και είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει και σε αυτή την ατυχία. Δυστυχώς η φετινή σεζόν δεν είναι εκείνη που θα περιμένει ο ίδιος, ούτε και η Λεβερκούζεν που είχε ως βασικό πλάνο να χτίσει πάνω του τη νέα της άμυνα. Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 20 ετών με όλο το μέλλον μπροστά. Και αυτό δεν το αλλάζουν τα φετινά δεδομένα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ