Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Μπάγερν για Λούκας Ερνάντες

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Μπάγερν για Λούκας Ερνάντες

Απίστευτα χρήματα είναι έτοιμη να δώσει η Μπάγερν Μονάχου στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Γάλλο αριστερό μπακ της, Λούκας Βάσκεθ.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά τη φετινή επιεικώς μέτρια για τα δεδομένα της χρονιά, φαίνεται πως θα προσπαθήσει να βάλει νέο αίμα στο ρόστερ της και να φτιάξει τη βάση για μια νέα ομάδα που θα κυριαρχήσει και πάλι στη Γερμανία. Στο πλαίσιο αυτό ο γερμανικός ποδοσφαιρικός κολοσσός έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό του τον 22χρονο Γάλλο διεθνή αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Βάσκεθ.

Έτσι τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής Marca. Μάλιστα αν αληθεύει το ποσό που αναμένεται να προσφέρουν οι Βαυαροί στους ροχιμπλάνκος, το οποίο ανέρχεται στα 85 εκατ. ευρώ, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ερνάντες να αγωνίστηκε για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλαβές.

Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός που είναι γέννημα θρέμμα της Ατλέτικο Μαδρίτης και μετράει στα 22 του ήδη 105 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα, είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μιας και αγωνίστηκε βασικός στην επιτυχία της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ