Μίλερ : «Ο Λεβαντόφσκι είναι αναντικατάστατος»

Μίλερ : «Ο Λεβαντόφσκι είναι αναντικατάστατος»

Αποθέωσε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τόνισε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί αντικαταστάτης του Πολωνού επιθετικού

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι το «βαρύ πυροβολικό» στην Μπάγερν Μονάχου. Φέτος μετράει 13 γκολ σε 13 ματς στην Bundesliga και είναι έτοιμος να οδηγήσει τους Βαυαρούς σε ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Ο Τόμας Μίλερ μίλησε για τον συμπαίκτη του, τον αποθέωσε και τόνισε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Πάντως ο Πολωνός επιθετικός έχει ζητήσει από την ομάδα του μία μεταγραφή στη γραμμή κρούσης για να τον βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλερ:

«Δεν έχουμε κανέναν παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Λεβαντόφσκι, με δεδομένο τον τύπο του συγκεκριμένου παίκτη. Από την άλλη πλευρά, έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι περίπλοκο να βρεθεί αντικαταστάτης, αφού ο Ρόμπερτ θέλει να παίζει συνέχεια».

«Όταν είναι κανείς κουρασμένος, είναι εύκολο να λέει ότι χρειάζεται βοήθεια αυτή τη στιγμή. Μετά όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον αντικαταστάτη του. Όταν ο κόουτς θα θέλει να βάζει τον άλλο παίκτη και ο Λεβαντόφσκι θα είναι καλά, θα υπάρχει πρόβλημα πάλι. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται από τη διοίκηση, αλλά η συγκεκριμένη μεταγραφή θα ήταν μία καλή απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ