Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 2-3

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 2-3

Η Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις επικράτησε 3-2 της Άουγκσμπουργκ με γκολ του Γκέρχαρντ στο 89’ και πηγαίνει στη διακοπή ευρισκόμενη στην 5η θέση της Bundesliga.

Η Άουγκσμπουργκ υποδέχτηκε τη Βόλφσμπουργκ στην WWK Arena σε ένα από τα τελευταία ματς πριν από την χειμερινή διακοπή της Bundesliga. Οι Λύκοι μπήκαν με πολλή φόρα στο ματς δικαιολογώντας την πρόσφατη καλή φόρμα τους και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 2-0 με τα γκολ των Γκιλαβογκί (33’) και Γουίλιαμ (41’).

Οι παίκτες του Μπάουμ όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη τους. Αν και αγνοούσαν τη νίκη για 7 ματς πριν από την αναμέτρηση αυτή, προσπάθησαν και επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης με τον Κεντίρα (49’) να μειώνει και τον Κόρδοβα (59’) να ισοφαρίζει σε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έψαξε το τρίτο γκολ με τις προσπάθειες του Μεχμέντι (69’, 80’) και τελικά το βρήκε στο 89’ με τον Γκέρχαρντ να μετατρέπει σε γκολ την ασίστ του Στέφεν για το τελικό 3-2.

5η νίκη στα τελευταία 6 ματς για τη Βόλφσμπουργκ που ανέβηκε στην 5η θέση της Bundesliga την ώρα που η Άουγκσμπουργκ συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται 15η μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την Άουγκσμπουργκ πραγματοποίησε ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο Έλληνας αμυντικός, που βρισκόταν ουσιαστικά εκτός πλάνων από την αρχή της σεζόν, χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 83΄ από τον Φραμπέργκερ, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του πριν τη χειμερινή διακοπή. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή από το Νοέμβριο του 2017 και ένα ματς με την Μπάγερν, καθώς στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Στόουκ Σίτι, και ενδεχομένως να αποδειχθεί και η τελευταία του, αφού μάλλον θα αποχωρήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

https://streamable.com/23ila

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ