Απίστευτη επίθεση και οχετός του Ριμπερί κατά των επικριτών του για τη… χρυσή μπριζόλα (pics)

Απίστευτη επίθεση και οχετός του Ριμπερί κατά των επικριτών του για τη… χρυσή μπριζόλα (pics)

Αδιανόητη επίθεση, με χρήση ακατανόμαστων φράσεων και υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς οικογένειες από τον Φρανκ Ριμπερί, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ και το κοινό για το γεγονός ότι ξόδεψε 1000 δολάρια στην αγορά μιας (κυριολεκτικά) χρυσής μπριζόλας.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, ο Φρανκ Ριμπερί προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις και θεωρήθηκε προκλητικό από τους ακόλουθούς του στα social media. Σε ένα εστιατόριο στο Ντουμπάι, ονόματι Nusret Gokce, ο Γάλλος εξτρέμ παρήγγειλε μία μπριζόλα κόστους 1000 δολαρίων και τυλιγμένη με 24 καράτια χρυσού (!), ενώ ανέβασε βίντεο με το… ιδιαίτερο σέρβις του μαγαζιού. Το δεύτερο κομμάτι της ιστορίας δεν ενόχλησε κανέναν. Το γεγονός όμως ότι ο 35χρονος ξόδεψε ένα τέτοιο ποσό για μία μόνο μπριζόλα, θεωρήθηκε πράξη απληστίας από μέρους του, με συνέπεια πολύς κόσμος να ξεσπάσει στα σχόλια και τα διεθνή ΜΜΕ να τον κατακρίνουν εξίσου έντονα.

Ο Ριμπερί αντέδρασε με διαδοχικά ποσταρίσματα, που συνθέτουν ένα κείμενο, στο οποίο επιτίθεται με ακατανόμαστες εκφράσεις στους ανθρώπους που τον κατέκριναν, χάνοντας ουσιαστικά το δίκιο του στην κατάσταση που προέκυψε. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν δίστασε να αναφερθεί υβριστικά μέχρι και στις οικογένειες των ανθρώπων αυτών, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για ανθρώπους που «βγήκαν από χαλασμένο προφυλακτικό». Μιλάει δε για τις φιλανθρωπίες του και διερωτάται «γιατί τα μεγάλα διεθνή Μέσα δεν μιλούν γι’ αυτό;».

Αναλυτικά το κείμενο του Ριμπερί:

«Για το 2019 ας αρχίσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους νευριασμένους, του ανθρώπους που βγήκαν από χαλασμένο προφυλακτικό. Γ@μώ τις μάνες, τις γιαγιάδες σας, μέχρι και το οικογενειακό δέντρο σας. Δεν σας χρωστάω τίποτα. Χρωστάω την επιτυχία μου στον Θεό, στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και στους φίλους που πίστεψαν σ’ εμένα. Οι άλλοι ήταν πάντα απλά ένα κομμάτι από τα παπούτσια μου.

Δεύτερον, στους ψευτο-δημοσιογράφους που πάντα κριτικάρουν εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα, η τιμή του φαγητού). Όταν προσφέρω (σε φιλανθρωπίες), επειδή έχω μάθει να δίνω πάντα όταν λαμβάνω πολλά, γιατί τα μεγάλα διεθνή Μέσα δεν μιλούν γι’ αυτό; Θα προτιμούσατε να μιλήσετε για τις διακοπές που κάνω με την οικογένειά μου, παρακολουθείτε κάθε κίνησή μου, τι τρώω και πολλά άλλα. Είστε πάντα εδώ για αυτού του είδους τη ματαιότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother #SaltBae #fr7 #ELHAMDOULILLAH♥️ @nusr_et

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franck Ribéry (@franckribery7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ