Μπάγερν: Βαριά «καμπάνα» στον Ριμπερί για τα υβριστικά σχόλια

Μπάγερν: Βαριά «καμπάνα» στον Ριμπερί για τα υβριστικά σχόλια

Η διοίκηση των Βαυαρών ενημέρωσε τον Γάλλο άσο πως θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο για τα υβριστικά σχόλια που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Φρανκ Ριμπερί απάντησε με απαράδεκτα υβριστικά σχόλια σε όσους του άσκησαν κριτική για το ποσό που πλήρωσε (1.200 ευρώ) για να φάει μπριζόλα στο μαγαζί του Τούρκου σεφ Salt Bae. Οι απαντήσεις που έδωσε ο Ριμπερί στους επικριτές του ήταν προσβλητικές με τον Γάλλο εξτρέμ να ξεφεύγει και αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την Μπάγερν.

Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ενημέρωσε λοιπόν τον Ριμπερί πως θα κληθεί να πληρώσει ένα βαρύ πρόστιμο για τα υβριστικά του σχόλια. Μάλιστα ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιζιτς συναντήθηκε με τον παίκτη και επισήμανε.

«Είχα μια συνάντηση με τον Φρανκ και του είπα πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά όχι με τον τρόπο που το έκανε. Τέτοιου είδους υβριστικά σχόλια δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ενημέρωσα τον Φρανκ ότι θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο για όσα είπε και το δέχθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ