Υπέγραψε στη Μπάγερν ο Παβάρ

Υπέγραψε στη Μπάγερν ο Παβάρ

Ο Μπεντζαμίν Παβάρ υπέγραψε για 5 χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος μπακ θα ανήκει στο ρόστερ των Βαυαρών από την 1η Ιουλίου του 2019.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου από την 1η Ιουλίου του 2019 θα είναι ο Μπεντζαμίν Παβάρ. Ο Γάλλος μπακ της Στουτγκάρδης συμφώνησε σε όλα με τους Βαυαρούς και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους «τρικολόρ» θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας περιόδου.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, παραδέχθηκε δημόσια ότι ο Γάλλος υπέγραψε με τους πρωταθλητές Γερμανίας και θα ενσωματωθεί με την ομάδα μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Το κόστος της μεταγραφής του 20χρονου αμυντικού θα αγγίξει τα 35 εκατ. ευρώ, λόγω του εκπληκτικού Μουντιάλ που έκανε στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Παβάρ ήταν βασικό στέλεχος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γαλλίας και με την απόδοσή του βοήθησε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Εκτός αυτού πολύ σημαντικό στοιχείο που οδήγησε τη Μπάγερν στην απόφαση να αποκτήσει τον Γάλλο, είναι και η ευχέρεια του να αγωνίζεται σε αρκετές διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο. Ο Παβάρ εκτός του δεξιού άκρου της άμυνας, θέση στην οποία έλαμψε στο πρόσφατο Μουντιάλ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός χαφ, αποδεικνύοντας την προσαρμοστικότητά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ