Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-3 (vid)

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-3 (vid)

Ο Γερμανός μέσος σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε την Μπάγερν στη νίκη επί της Χοφενχάιμ με 3-1. Στους 3 βαθμούς μειώθηκε η διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Με πρωταγωνιστή τον Λέον Γκορέτσκα, που σκόραρε δύο γκολ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας της Χόφενχαϊμ με 3-1, για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και μείωσε στους 3 πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί πάντως έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την επικίνδυνη Λειψία.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2019 και έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο μισάωρο δημιούργησε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι (11’), Μίλερ (19’), Χούμελς (28’) και Γκορέτσκα (29’), χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 34’ ήρθε τελικά το πολυπόθητο γκολ, με τον Γκορέτσκα να παίρνει το ριμπάουντ μετά την ευκαιρία του Λεβαντόφσκι και να σκοράρει για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γερμανός μέσος πέτυχε και δεύτερο γκολ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της Μπάγερν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 59’ μείωσαν σε 2-1 με τον Σουλτς. Μετά το γκολ της Χοφενχάιμ η Μπάγερν ήλεγξε τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε και στο 87’ έκανε το 3-1 με τον Λεβαντόφσκι.  Με αυτή τη νίκη οι Βαυαροί έφτασαν τους 39 πόντους και παρέμειναν στο κυνήγι της Ντόρτμουντ, ενώ από την άλλη η Χόφενχαϊμ έμεινε στους 25 βαθμούς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ