Σάλκε – Βόλφσμπουργκ 2-1

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ 2-1

Η Σάλκε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga επικρατώντας εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Σάλκε φαίνεται πως γύρισε σελίδα με την αλλαγή του χρόνου και ξεκίνησε ιδανικά το 2019, επικρατώντας με 2-1 της Βόλφσμπουργκ εντός έδρας. Οι βασιλικοί μπλε πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα, χάρη στον Καλιγκιούρι, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με το πέναλτι του Καλιγκιούρι, όμως στο 20’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ρετζμπετσάι. Η Βόλφσμπουργκ ήταν πολύ καλύτερη στο ματς όμως η Σάλκε στο δεύτερο μέρος ανέβασε λίγο ρυθμούς και κατάφερε στο 78ο λεπτό να σκοράρει με τον Καλιγκιούρι  και να πάρει μια τεράστιας σημασίας νίκη που την ανέβασε και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει συνέχειας, όπου στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το άλλο ματς της ημέρας στη Bundesliga, ηΧέρτα Βερολίνου κέρδισε με 3-1 τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας και έφτασε σε απόσταση ενός βαθμού από την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν…

Η Χέρτα ξεκίνησε το ματς με τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς να ανοίγει το σκορ στο 15ο λεπτό μετά από ασίστ του Νταβίντ Ζέλκε, όμως οι γηπεδούχοι με τον Χάνο Μπέρενς στο 42’ ισοφάρισαν. Στο δεύτερο μέρος η Χέρτα όμως μπήκε πολύ δυνατά και με τον Οντρέι Ντούντα να σκοράρει δύο φορές (50′, 70′) έφτασε στο τελικό 3-1 και στους τρεις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ