Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-5

Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-5

Εντυπωσιακή η Λεβερκούζεν στην «Οpel Arena», σκόρπισε τη Μάιντς (5-1) και συνεχίζει τη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Μετά την τριάδα επί της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική, οι Ασπιρίνες συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι, σκόρπισαν στους… πέντε ανέμους την δύσμοιρη Μάιντς (5-1) κι ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -4 από την πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει εισιτήρια για το Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του με το ποσοστό της κατοχής να φτάνει το 70%. Μόλις πέντε λεπτά μετά την σέντρα μάλιστα έγινε το 0-1 με τον Γουέντελ, με την Μάιντς να απαντά ισοφαρίζοντας στο 9′ με τον Κουάισον (1-1).

Ωστόσο οι Ασπιρίνες δεν πτοήθηκαν. Από το 19ο λεπτό έως το 43ο έκαναν… πάρτι.  Ο Χάβερτζ πέτυχε το 2-1, στο 30ο λεπτό ο Μπραντ έκανε το 3-1 και ο Μπελαραμπί πέτυχε το 4-1 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64′ ο Μπραντ διαμόρφωσε το 5-1, με τον ρυθμό έκτοτε να πέφτει αισθητά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ