Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη 1-1

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη 1-1

Η Βέρντερ Βρέμης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Στουτγκάρδη, που πήρε σπουδαίο βαθμό στη «μάχη» για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης.

Η Στουτγκάρδη έμεινε όρθια στη Βρέμη κόντρα στην Βέρντερ και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Bundesliga.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Μάριο Γκόμες πήρε την κεφαλιά και ο Ζούμπερ τελείωσε τη φάση για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στην εκπνοή το πρώτου μέρους όμως με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Κλάασεν έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Ο Κρούζε στο 48’ δεν βρήκε δίχτυα και δέκα λεπτά αργότερα ο Δώνης πέρασε στη θέση του Γκόμες για τη Στουτγκάρδη. Στο 72’, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σαχίν, με τον Τσίλερ να φωνάζει παρών. Στο 79’ και πάλι ο Τσίλερ απέκρουσε εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Γκέμπρε-Σελασιέ. Με το 1-1 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα.

Η ομάδα της Βόρειας Γερμανίας έμεινε για 6ο ματς αήττητη, αλλά έχει τέσσερις ισοπαλίες, που δεν της επιτρέπουν να κοιτάζει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, με ήρωα τον γκολκίπερ του, Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ, πήραν έναν βαθμό αλλά συνεχίζουν στα χαμηλά… όντας στη 26η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ