Αποχή από τους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκούρτης

Αποχή από τους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκούρτης

Οι οργανωμένοι του γερμανικού συλλόγου ανακοίνωσαν πως θα προβούν σε στάση διαμαρτυρίας στο ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Σε διαμαρτυρία θα προβούν οι φίλαθλοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σχετικά με τους αγώνες πρωταθλήματος που διεξάγονται τη Δευτέρα. Οι φίλοι των «αετών» αποφάσισαν να μην δώσουν το παρόν στις εξέδρες για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Ομοσπονδία.

Στη Γερμανία είναι αρκετά σύνηθες να διεξάγονται αγώνες και καθημερινές, κάτι που προκαλεί συχνά – πυκνά τον εκνευρισμό των οπαδών, οι οποίοι κατηγορούν τέτοιου είδους κινήσεις ως εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου. Λόγω αυτού, οι φίλαθλοι επιστρατεύουν τεχνικές διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίες τις περισσότερες φορές επιτελούν με επιτυχία το σκοπό τους.

Με βάση τα παραπάνω, ο κόσμος της Άιντραχτ αποφάσισε να μην παρευρεθεί στις εξέδρες για τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, σαν απάντηση για τα έμμεσα εμπόδια που βάζει η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα πλάνα του συλλόγου.

Οι οπαδοί της Φρανκφούρτης δικαιολόγησαν την στάση τους για το παιχνίδι της Δευτέρας, εξηγώντας μέσω ανακοίνωσης πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλήττει την ομάδα, καθώς τρεις ημέρες αργότερα η Άιντραχτ δίνει κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ