Ο Ριμπερί εξομολογείται: «Πάντα με κοιτούσαν στην ουλή μου»

Ο Ριμπερί εξομολογείται: «Πάντα με κοιτούσαν στην ουλή μου»

Ο Φρανκ Ριμπερί σε συνέντευξη του σε γαλλικό Μέσο αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την ουλή που είναι… σήμα κατατεθέν του.

Όταν ακούει κανείς το όνομα Φρανκ Ριμπερί δύο πράγματα έρχονται στο μυαλό του. Το πόσο καλός και σκληροτράχηλος παίκτης είναι και το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της καριέρας του.

Αναφερόμαστε στη βαθιά και διαμήκης ουλή που έχει στο πρόσωπό του την οποία απέκτησε σε παιδική ηλικία όταν ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο νεαρός τότε Φρανκ που κάθονταν στο πίσω κάθισμα, εκσφενδονίστηκε με τόση δύναμη, περνώντας μέσα από το παρ μπριζ του αυτοκινήτου και κατέληξε να χρειαστεί 100 ράμματα για να διορθωθεί η ζημιά.

Ο 35χρονος πλέον Ριμπερί που βρίσκεται στο λυκόφως της καριέρας του, μίλησε στο γαλλικό Canal+ για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια (λόγω της εμφάνισής του) και πόσο του διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα, λέγοντας σχετικά:

«Ο κόσμος έλεγε συνεχώς “κοίτα τα σημάδια στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του… Τί είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο”… Όπου κι αν πήγαινα όλοι με κοιτούσαν για το σημάδι, όχι γιατί ήμουν ο Φρανκ ή γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά για το σημάδι που είχα στο πρόσωπο.

Όλα αυτά, όμως, μου έδωσαν δύναμη και ατσάλωσαν τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ένα τέτοιο σημάδι και είσαι παιδί. Ο τρόπος που σε βλέπει ο κόσμος, τα σχόλια που ακους είναι δύσκολα.

Η οικογένειά μου υπέφερε απ’ όλο αυτό. Ο κόσμος που μιλάει, είναι οι γονείς των άλλων παιδιών και είναι πολύ άσχημο αυτό. Όσο κι αν υπέφερα, δεν πήγα ποτέ να κλάψω σε κάποια γωνία. Ο Θεός μου έδωσε αυτό το διαφορετικό που έχω. Τα σημάδια είναι πλέον κομμάτι μου. Ο κόσμος απλά θα πρέπει να με δεχθεί όπως είμαι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ