Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 2-0

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 2-0

Με δύο τέρματα του Πάκο Αλκάθερ στο τέλος του αγώνα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε της Βόλσφμπουργκ με 2-0 και σε συνδυασμό με την γκέλα της Μπάγερν (1-1 με Φράιμπουργκ), απολαμβάνει και πάλι τη μοναξιά της κορυφής.

Για 90 λεπτά αγχώθηκε. Έβλεπε την Βόλφσμπουργκ να την κρατάει στο μηδέν και να την οδηγεί σε εντός έδρας γκέλα. Ο Πάκο Αλκάθερ όμως, είχε άλλη άποψη.

Ο λόγος για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 2-0 και σε συνδυασμό με την γκέλα της Μπάγερν στην έδρα της Φράιμπουργκ, βρίσκεται και πάλι μόνη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Οι «λύκοι» για 90 λεπτά έδειχναν ικανοί να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ», αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Πάκο Αλκάθερ. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε δις λίγο πριν τη λήξη, στο 90′ και 90+4′, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα, προκαλώντας «ντελίριο» στην κιτρινόμαυρη κερκίδα.

Αντιθέτως η Μπάγερν Μονάχου, δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φράιμπουργκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας στο -2 από την Ντόρτμουντ, μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Μόναχο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Βαυαρούς ανοίγοντας το σκορ με τον Χόλερ μόλις στο 3ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 22′ με τον Λεβαντόφσκι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκο Κόβατς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει ένα δεύτερο γκολ με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 2-0

Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-1

Βέρντερ Βρέμης – Μάιντζ 3-1

Νυρεμβέργη – Άουγκσμπουργκ 3-0

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Γκλάντμπαχ 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ