Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 5-0

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 5-0

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με το εμφατικό 5-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε για ακόμα μία φορά στην Ντόρτμουντ, ποιος κάνει κουμάντο στη Γερμανία. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έκανε… πλάκα στην αντίπαλο της, την οποία συνέτριψε με 5-0 και την προσπέρασε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι Βαυαροί μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» και κατάφεραν μέσα στα πρώτα 20 λεπτά να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε γκολ των Χούμελς στο 10′ και Λεβαντόφσκι στο 17′. Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο των Βεστφαλών, ολοκλήρωσαν με τέρματα τους οι Μαρτίνεθ στο 41 και Γκνάμπρι στο 43′.

Όπως ήταν αναμενόμενο το δεύτερο μέρος ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και το παιχνίδι είχε τελειώσει στα πρώτα 45 λεπτά. Οι Βαυαροί έριξαν την απόδοση τους, ωστόσο βρήκαν και 5ο γκολ στο 90′, με τον Λεβαντόφσκι να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Έτσι, η Μπάγερν έφτασε τους 64 βαθμούς και προσπέρασε την Ντόρτμουντ που έμεινε στους 63. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι της έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό, εντός των γερμανικών «τειχών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ