Ο εφιάλτης του Στέφανου Καπίνο συνεχίζεται…

Ο εφιάλτης του Στέφανου Καπίνο συνεχίζεται…

Ο Έλληνας διεθνής κίπερ έπαιξε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Νότιγχαμ πριν μετακομίσει στη Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης με την οποία δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας πέρασε… έξι μήνες στο City Ground και την Νότιγχαμ Φόρεστ, αδυνατώντας να βρει θέση στα πλάνα του προπονητή του, παρότι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Νησιού είχε διάρκεια 1,5 χρόνου…

Ο Στέφανο Καπίνο πραγματοποίησε μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα της Νότιγχαμ, κρατώντας αλώβητη την εστία του εναντίον της Μπρίστολ Σίτι και της Μπάρνσλεϊ, πριν αποχωρήσει από το Νησί, με προορισμό τη Βρέμη.

Ωστόσο, εάν κάποιος αναλογιστεί τις ευκαιρίες που πήρε στη Φόρεστ, που ήταν εκ των πραγμάτων λίγες, ίσως η Βέρντερ να μην ήταν η πιο ορθολογική επιλογή. Εξάλλου, η πλευρά του Φλοριάν Κόφελντ είχε ήδη έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Bundesliga κάτω από τα γκολποστ, τον διεθνή Τσέχο Γίρι Παβλένκα.

Και, με λίγα μόνο παιχνίδια στο πρωτάθλημα της σεζόν να απομένουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Καπίνο να φτάσει στο τέλος της πρώτης του σεζόν στη Γερμανία, χωρίς να κάνει ούτε μία συμμετοχή με την Βέρντερ Βρέμης!

Να αναφέρουμε ότι έχασε τους πρώτους μήνες της εκστρατείας, με πρόβλημα στον τένοντα, αλλά αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στον πάγκο σε κάθε ένα, από τα 13 τελευταία παιχνίδια της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του.

Δεν θα προκαλούσε έκπληξη η πιθανότητα ο Καπίνο, το καλοκαίρι, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ