«Ετοιμάζει πρόταση σε Κόντε η Μπάγερν»

«Ετοιμάζει πρόταση σε Κόντε η Μπάγερν»

Τον Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκο Κόβατς φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Μετά τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλαμβάνει τη διαχείριση της ομάδας από την επόμενη περίοδο, ιταλικά δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι και τον Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ιταλός μοιάζει ως ιδανική επιλογή στα μάτια των ιθυνόντων της Μπάγερν για τη διαδοχή του Νίκο Κόβατς, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει πως αξίζει να παραμείνει και τη νέα περίοδο.

Πάντως, οι «Βαυαροί» δεν είναι οι μόνοι που εξετάζουν την περίπτωση του 49χρονου, καθώς τόσο η Ρόμα όσο και η Ίντερ τον έχουν ψηλά στη λίστα τους για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην τεχνικού της Τσέλσι καθιστούν δύσκολη τη μετακίνησή του σε έναν εκ των δυο συλλόγων, κάτι που όμως δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και για τη Μπάγερν.

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να… ρίξουν ρευστό στην μεταγραφική περίοδο για να επιστρέψουν στις κορυφές της Ευρώπης και δείχνουν πρόθυμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ιταλού αλενατόρε.

Μάλιστα, τονίζεται πως ήδη βρίσκεται και σχετική πρόταση στα σκαριά, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το δέλεαρ για την προσθήκη του 49χρονου τεχνικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ