Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 1-0

Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 1-0

Η Μπάγερν τα... χρειάστηκε κόντρα στην Βέρντερ, ωστόσο το γκολ του Σούλε στο 78' ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη με 1-0 και να ξεφύγει στην κορυφή, στο +4 από την Ντόρτμουντ. Νίκες και για Λεβερκούζεν, Μάιντζ και Άουγκσμπουργκ.

Μπορεί να για 75 λεπτά να αγχώθηκε, στο τέλος όμως πανηγύρισε τη νίκη που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο λόγος για την Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 1-0 της Βέρντερ Βρέμης εντός έδραςκαι αύξησε εκ νέου την διαφορά της από την 2η Ντόρτμουντ (έχει παιχνίδι λιγότερο) στους 4 βαθμούς.

Κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό του αγώνα η ομάδα του Νίκο Κόβατς, δημιουργούσε σωρεία ευκαιριών, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βελίκοβιτς, γεγονός που έκανε την πίεση της Μπάγερν ακόμα πιο έντονη.

Τελικά ο τερματοφύλακας της Βέρντερ, Γίρι Παβλένκα, ο οποίος για 75 λεπτά έμοιαζε ανίκητος, είδε την εστία του να παραβιάζετε, όταν ο Σούλε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-0 υπέρ των Βαυαρών.

Στους 70 βαθμούς και την κορυφή της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν, με την Βέρντερ να παραμένει στους 46 και την 8η θέση, μένοντας πίσω στο κυνήγι για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 1-0

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Νυρεμβέργη 2-0

Μάιντζ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-1

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 6-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ