Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ 1-1

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ 1-1

Η Άιντραχτ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη στη Volkswagen Arena, αλλά η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στην εκπνοή και έθεσε εν αμφιβόλω την έξοδο των Αετών στ' Αστέρια...

Η Άιντραχτ πανηγύρισε μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπενφίκα στα ημιτελικά του Europa League και στα της Γερμανίας  διεκδικεί θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, προηγήθηκε με τον Ντε Γκουζμάν στο 78ο λεπτό και φαινόταν ότι θα κρατούσε τη νίκη ως το τέλος, όμως οι Λύκοι ισοφάρισαν στο 90΄ με τον Μπρουκ και «έκλεψαν» έτσι το βαθμό από την ομάδα του Άντι Χούτερ.

Έτσι η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν κατάφερε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Champions League, παραμένει ωστόσο φαβορί για την έξοδο στη διοργάνωση των Αστεριών, παρότι δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Λειψία (ήττα από την Γκλάντμπαχ).

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι το ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπορεί να γίνει και σε περίπτωση κατάκτησης του Europa League.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πέρβαν, Τίσεραντ (82′ Στέφεν), Νόχε, Μπρουκς, Ουίλιαμ, Γκιβαλογκί, Γκέρχαρτ (65′ Γιουνούς Μαλί), Άρνολντ, Μεχμέντι, Βέρχορστ, Γκίντσεκ (86′ Κλάους).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ντα Κόστα, Αμπραάμ, Χασέμπε, Φαλέτ, Κόστιτς, Τόρο, Ρόντε (69′ Ντε Γκούζμαν), Γκατσίνοβιτς, Γιόβιτς (69′ Ρέμπιτς), Πασιένσια (90+1′ Τουρέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ