Νυρεμβέργη –  Μπάγερν Μονάχου 1-1

Νυρεμβέργη – Μπάγερν Μονάχου 1-1

Η Νυρεμβέργη άνοιξε το σκορ στο 48' με τον Περέιρα, με τη Μπάγερ να ισοφαρίζει στο 75' με τον Γκνάμπρι. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις.

Το Σάββατο (27/4) η Σάλκε επικράτησε μέσα στο Ντόρτμουντ με 3-1 κάνοντας… δώρο τίτλου στη Μπάγερν η οποία όμως το πέταξε στα «σκουπίδια». Κι αυτό καθώς την Κυριακή  η ομάδα του Μονάχου έμεινε στο 1-1  στην έδρα της Νυρεμβέργης για την 31η αγωνιστική χάνοντας ευκαιρία να κάνει άλμα τίτλου.

Βεβαίως οι Βαυαροί έχουν και πάλι το πρωτάθλημα στα χέρια τους, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε έφτασαν τους 71 βαθμούς, με τη Ντόρτμουντ να έχει 69.

Πάλι καλά να λέει πάντως η Μπάγερν καθώς στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι με τον Τιμ Λάιμπολντ. Λίγο αργότερα όμως ο Κομάν έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ για να χαρίσει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, το πλασέ του όμως ήταν κάκιστο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ, όμως στο 48′ η Νυρεμβέργη άνοιξε το σκορ με τον Ματέους Περέιρα. Η Μπάγερν απάντησε στο 75′ με τον Γκνάμπρι για το 1-1, το οποίο και παρέμεινε ως το φινάλε.

Από την πλευρά της η Νυρεμβέργη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα της ήταν υπερπολίτιμη στη μάχη για τη σωτηρία. Με το βαθμό αυτό έφτασε τους 19 και είναι προτελευταία, την ώρα που η 16η Στουτγάρδη έχει 24 και αυτή τη στιγμή πάει στα μπαράζ παραμονής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ