Γιόβιτς: «Θα ένιωθα καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A»

Γιόβιτς: «Θα ένιωθα καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία ή την Ιταλία εξέφρασε εμμέσως ο Λούκα Γιόβιτς, τη στιγμή που η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον αέρα.

Ο Λούκα Γιόβιτς αποτελεί ένα από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην Ευρώπη, αφού οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν κάνει το όνομά του γνωστό στους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Μέχρι πρότινος μάλιστα, φαβορί για την απόκτησή του έμοιαζε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φερόταν να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την γερμανική ομάδα.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μεταγραφή του Σέρβου στους «Μερένγχες» φαίνεται να χαλάει, ενώ και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε να προτιμά να αγωνιστεί σε ομάδα της Serie ή της Premier League, παρά στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Από την εμπειρία μου στο Europa League θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που μου ταιριάζουν περισσότερο.

Από άποψη δύναμης η Bundesliga είναι πολύ απαιτητική, όμως μετά τα παιχνίδια με Τσέλσι και Ίντερ, προσωπικά θα ένιωθα πολύ καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A. Ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες εκεί μου ταιριάζουν καλύτερα» ήταν τα λόγια του 21χρονου επιθετικού, ο οποίος ενδεχομένως να έβαλε σε… σκέψεις τους φίλους της «βασίλισσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ