Ιστορικό χατ-τρικ για τον Φινμπόγκασον (vid)

Ιστορικό χατ-τρικ για τον Φινμπόγκασον (vid)

Το πρόσωπο της εβδομάδας στη Bundesliga είναι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος με τρία γκολ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο 3-3 της Άουγκσμπουργκ με την Φράιμπουργκ και έγινε ο μοναδικός παίκτης του TOP5 της Ευρώπης που πετυχαίνει χατ-τρικ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Την δική του ιστορία γράφει στα γήπεδα της Γερμανίας ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο γνωστός μας (και) από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της προπέρσινης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 28χρονος Ισλανός επιθετικός επέστρεψε στα γκολ μετά από διάλειμμα δύο αγωνιστικών, πέτυχε τρία κόντρα στη Φράιμπουργκ και έφθασε τα 11 σε 17 συμμετοχές, φιγουράροντας πλέον στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Bundesliga, πίσω μόνο από τους Λεβαντόφσκι (15) και Ομπαμεγιάνγκ (13).

Tα γκολ που πέτυχε όμως δεν έδωσαν μόνο έναν ανέλπιστο -βάσει της εξέλιξης του ματς- βαθμό στην ομάδα του αλλά και την ευκαιρία για ένα σπουδαίο επίτευγμα στον ίδιο, αφού ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που πέτυχε χατ-τρικ το περασμένο τριήμερο (15-16-17/12)!

https://twitter.com/OptaFranz/status/942743033937788928

Τα highlight του Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-3, στο οποίο ο διεθνής φορ πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του (1′, 90+1′, 90+3′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ