Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα 2-2

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα 2-2

Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Χέρτα, «αφήνοντας» τους πρώτους της βαθμούς για την σεζόν 2019-2020 στην Bundesliga.

Ποδαρικό με… στραβοπάτημα στην σεζόν 2019-2020 στην Bundesliga για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ήρθαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας με την Χέρτα και έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς για τη νέα χρονιά στη Γερμανία.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να υποδέχεται την ωραία πάσα του Τόμας Μίλερ και από κοντά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 36′ ο Ιμπίσεβιτς μπήκε στην πορεία του σουτ του Λουκεμπάκιο με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Νόιερ για το 1-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπάγερν, 2 λεπτά μετά οι Βερολινέζοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Γκρούζιτς, ο οποίος βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Νόιερ, τον προσπέρασε και προ κενής εστίας έδωσε το προβάδισμα στη Χέρτα.

Στο 60ο λεπτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι, με την Μπάγερν να πιέζει μέχρι το τέλος του αγώνα για ένα τρίτο τέρμα, αυτό ωστόσο δεν ήρθε ποτέ και το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ