Μνηστήρες από Γερμανία και Ιταλία για τον Τάσο Δώνη

Μνηστήρες από Γερμανία και Ιταλία για τον Τάσο Δώνη

Ο επιθετικός τους Στουτγάρδης ψάχνεται να αποχωρήσει από τους Σουηβούς και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Bundesliga αλλά και την Serie A.

Ο Τάσος Δώνης βρίσκεται στη Γερμανία από το 2017 όταν και η Στουτγάρδη τον απέκτησε από τη Γιουβέντους έναντι 4 εκατ. ευρώ. Από τότε ο Έλληνας επιθετικός βρήκε αρκετό χρόνοι συμμετοχής στη γερμανική ομάδα και εξελίχθηκε μέσα από τις αναμετρήσεις στην Bundesliga.

Συνολικά έχει καταγράψει 42 συμμετοχές στην Bundesliga, έχοντας σημειώσει 7 γκολ και έχοντας μοιράσει 4 ασίστ. Φέτος όμως η ομάδα του αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος μετά τον υποβιβασμό της.

Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Ελλάδος όμως δεν θέλει επ’ ουδενί να αγωνιστεί εκεί. Ψάχνεται να αποχωρήσει αλλά να πάει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει να εξελίσσεται. Η αξία του Δώνη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ και ήδη δύο ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους.

Από τη μία είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έχει χάσει δύο από τα βασικά επιθετικά της όπλα (Γιόβιτς και Αλέ) και ψάχνεται για να γεμίσει την εμπροσθοφυλακή της, προσφέρει στον γιο του Γιώργο Δώνη μια δεύτερη ευκαιρία στην Bundesiga.

Από την άλλη υπάρχει και η Τζένοα η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του έχοντας καλή γνώμη για τα προσόντα του από τη συμμετοχή του στην Primavera για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν, έχει αγωνιστεί μόλις 4’ για λογαριασμό της Στουτγάρδης, δείχνοντας πως μια πιθανή μετακίνηση είναι πολύ κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ