Κολωνία-Ντόρτμουντ 1-3

Κολωνία-Ντόρτμουντ 1-3

Το δύο στα δύο έκανε η Ντόρτμουντ στην Bundesliga μετά τη νίκη της με 3-1 κόντρα στην Κολωνία, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μόνη πρώτη στην κορυφή η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ.

Η Ντόρτμουντ, αν και δεινοπάθησε, κατάφερε τελικά να επικρατήσει εκτός έδρας της Κολωνίας με 3-1, κάνοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή. Πλέον, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ είναι στην κορυφή της Bundesliga με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, με τον Μάρκο Ρόις να χάνει καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 23′. Έξι λεπτά αργότερα όμως (29′) η Κολωνία άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, με κεφαλιά του Ντομινίκ Ντρέξλερ.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ μπήκε αποφασισμένη για να αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα και να δείξει ότι φέτος θα διεκδικήσει ξανά μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Στο 52′ ο Ματς Χούμελς έκανε ένα σουτ το οποίο έφυγε άουτ, ενώ στο 67′ ο Γιούλιαν Μπραντ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1, με τον Χορν όμως να κάνει εκπληκτική επέμβαση.

Στο 70′ όμως ήρθε η λύση. Ο Τζέιντον Σάντσο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Κολωνία, ο Ασράφ Χακίμι με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 86′, μετά από εξαιρετική σέντρα του Λούκας Πίστσεκ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πάκο Αλκάθερ με πλασέ προ κενής εστίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ