Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Διπλά και για Φράιμπουργκ, Γκλάντμπαχ.

Το 2/2 έκανε η Λεβερκούζεν, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 3-1.

Οι «ασπιρίνες» καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 3-0, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, χάρη σε αυτογκόλ του Μπέικερ. Στο 30′ ο Αρανγκουίς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπελαραμπί βρήκε δίχτυα για το 3ο γκολ της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 82′ με τον Μοράλες.

Νίκη εκτός έδρας με ανατροπή για την Γκλάντμπαχ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μάιντς με γκολ του Κουάισον στο 18′, αρχικά ισοφάρισε με τον Λάινερ στο 31′ και «χτυπώντας» δύο φορές με τους Πλεά και Εμπολό στο 77′ και 79′ αντίστοιχα, πήρε τους 3 βαθμούς.

Η Χόφενχαϊμ κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο να νικήσει τη Βέρντερ Βρέμης και τελικά το έκανε το 3-2. Στο 42′ η Βέρντερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φίλκρουγκ, ωστόσο στη συνέχεια η Χόφενχαϊμ έκανε την ανατροπή. Στο 54′ ο Μπίτσακτσιτς και στο 59′ ο Μπεμπού ανέτρεψαν την κατάσταση. Λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ της Βέρντερ μέσω του VAR για χέρι στην περιοχή, ωστόσο στο 77′ οι φιλοξενούμενοι τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Οσάκο στο 81′. Τελικά η λύτρωση για τη Χόφενχαϊμ ήρθε στο 87΄με γκολ του Καντεράμπεκ.

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε τον πρώτο της ιστορικό βαθμό στην Bundesliga, καθώς πήρε ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59′ με τον Βάργκας, ενώ η Ουνιόν ισοφάρισε με τον Άντερσον στο 80′.

Όσον αφορά τον αγώνα της Πάντερμπορν με την Φράιμπουργκ, εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάμπα στο 3′, ωστόσο έγινε η ανατροπή για την Φράιμπουργκ με τους Βάλτσμιντ στο 21′ και Πέτερσεν στο 40′.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23/8

Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-3

Σάββατο 24/8

Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Μάιντς – Γκλάντμπαχ 1-3

Πάντερμπορν – Φράιμπουργκ 1-3

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Χόφενχαιμ – Βέρντερ Βρέμης 3-2

Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 25/8

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Χέρτα – Βόλσφμπουργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ