Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 0-3

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 0-3

Η Λειψία επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης και σκαρφάλωσε εκ νέου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη.

Η Λειψία επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 της Βέρντερ Βρέμης για την 5η αγωνιστική της Bundesliga και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί των αντιπάλων τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα και παρότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Το σκορ για την Λειψία άνοιξε ο Όρμπαν με κεφαλιά στο 13ο λεπτό, ενώ λίγο μετά το μισάωρο ο Ζάμπιτσερ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 18 μέτρα.

Μοναδική καλή φάση στο παιχνίδι για την Βέρντερ αυτή στο 38′ με τον Κλάασεν να σουτάρει, τον Γκουλάσι να αποκρούει με τον ώμο του, τον Κονατέ να παρεμβάλλεται και τον Ουπαμεκανό να απομακρύνει εν τέλει.

Οι «ταύροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 64′ λόγω της αποβολής του Λάιμερ με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο 83′ κατάφεραν να βρουν και 3ο γκολ, με τον Σάρατσι να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ