Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ουνιόν χάρη σε γκολ των Ντοστ και Αντρέ Σίλβα χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Μείωσε στο τέλος ο Ούγια για τους νεοφώτιστους που «ξύπνησαν» αργά.

Σε ένα ματς που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφυγε νικήτρια με 2-1 από την πρωτεύουσα κόντρα στην Ουνιόν με πρωταγωνιστές τους Ντοστ και Αντρέ Σίλβα.

Οι δυο επιθετικοί των φιλοξενούμενων σκόραραν από μία φορά, στο 48′ ο Ντοστ σε κενή εστία, στο 62′ ο Σίλβα με κεφαλιά και έτσι η Άιντραχτ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς χωρίς «τρίποντο» στην Bundesliga και ανέβηκε προσωρινά στην έβδομη θέση με 10 βαθμούς.

Από την άλλη η πρωτάρα στη μεγάλη κατηγορία, Ουνιόν, μείωσε με τον Ούγια στο 86′ ενώ είχε και μια σπουδαία ευκαιρία στο 75′ όταν ο Τραπ είπε «όχι» σε εκπληκτικό σουτ του Μπέκερ κι έτσι έμεινε στους 4 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ουνιόν Βερολίνου: Γκίκεβιτς, Τρίμελ, Σούμποτιτς, Ρέιτσελ, Φρίντριχ, Σμίντεμπαχ (66′ Ούτζα), Άντριτς, Γκέντερ, Γκόγκια (59′ Μπέγκερ), Μπίλτερ (66′ Μέες), Άντερσον

Αιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Ντουρμ (77′ Τσαντλέρ), Τουρέ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Κόστιτς, Φερνάντες, Καμάντα (71′ Κορ), Σο, Μπας Ντοστ (83′ Πασιένσια), Αντρέ Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ