Σπάει τα κοντέρ ο Λεβαντόφσκι και γράφει ιστορία

Σπάει τα κοντέρ ο Λεβαντόφσκι και γράφει ιστορία

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει το ένα τέρμα μετά το άλλο και έχει καταφέρει να πετύχει κάτι μοναδικό στα χρονικά της Bundesliga.

Η Μπάγερν επέστρεψε στην κορυφή της Bundesliga μετά τη νίκη κόντρα στην Πάντεμπορν εκτός έδρας με 3-2, όμως το θέμα συζήτησης στη Γερμανία δεν είναι αυτό.

Ο άνθρωπος μιλάνε όλοι για εκείνον είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε ξανά και συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών σκόραρε στο 79ο λεπτό του ματς (νίκη των Βαυαρών με 3-2) και έγραψε ιστορία.

Ο Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που καταφέρνει να πετύχει δέκα γκολ σε μόλις έξι ματς στην Bundesliga, με τον Πολωνό να μετράει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος Γερμανός σκόρερ Γκερτ Μίλερ δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, αφού 30 χρόνια πριν σκόραρε 9 γκολ σε 7 ματς. Ο Λεβαντόφσκι μόνο στην Bundesliga έχει πετύχει σε 296 εμφανίσεις 212 γκολ, ενώ συνολικά έχει σε 552 παιχνίδια 368 γκολ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ