Γκλάντμπαχ- Άουγκσμπουργκ 5-1

Γκλάντμπαχ- Άουγκσμπουργκ 5-1

Η Γκλάντμπαχ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, την «φιλοδώρησε» με 5 γκολ (5-1) και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ παρά την επιβάρυνση από το ματς της Πέμπτης με την Μπασακσεχίρ για το Europa League, μετέτρεψε το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ σε παράσταση για ένα ρόλο, για την έβδομη αγωνιστική της Bundesliga.

Τα «πουλάρια» πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, καθώς είναι χαρακτηριστικό, ότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-0 από το 13′. Ο Ζακάρια άνοιξε το δρόμο για την  εύκολη επικράτηση στο 2ο λεπτό, ενώ ο Χέρμαν με δύο προσωπικά γκολ στο 8′ και στο 13′, έγραψε το 3-0.

Ο Πλεά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων στο 39′ με το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι τυπική διαδικασία.

Ο Νιντερλέχνερ μείωσε στο 80ο λεπτό σε 4-1 για την Άουγκσμπουργκ, με τον Εμπολό να σημειώνει το πέμπτο γκολ της ομάδας του τρία λεπτά αργότερα (83′) και να κλείνει το δείχτη του σκορ.

Το τελικό 5-1 έστειλε την ομάδα του Μάρκο Ρόζε στην κορυφή της Bundesliga, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, ενόψει της διακοπής των Εθνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ