Μπάγερν: «Ψάχνεται» να φύγει ο Μίλερ

Μπάγερν: «Ψάχνεται» να φύγει ο Μίλερ

Η έλλειψη λεπτών συμμετοχής τη φετινή σεζόν έχει κάνει έξαλλο τον Γερμανό, ο οποίος πλέον έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από το Μόναχο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως αναζητεί ο Τόμας Μίλερ. Όπως αποκάλυψε με σημερινό της ρεπορτάζ η «Bild», ο Γερμανός θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη Μπάγερν, καθώς δεν υπολογίζεται ως βασική επιλογή στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Νίκο Κόβατς.

Η άφιξη του Φελίπε Κουτίνιο στο Μόναχο το φετινό καλοκαίρι σήμανε τον παραγκωνισμό του 30χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση να υπολογίζεται ως εναλλακτική επιλογή για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει όσο τον δυνατόν πιο σύντομα από το σύλλογο, πράγμα που σημαίνει πως θα ψάξει δίοδο διαφυγής κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πλέον, μένει να φανεί η αντίδραση στη Μπάγερν στο όλο ζήτημα, καθώς ο Μίλερ αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του συλλόγου, μετρώντας 495 συμμετοχές, 186 γκολ και 171 ασίστ με την κόκκινη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ