Μπάγερν: Δέχθηκε 5 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια! (vids)

Μπάγερν: Δέχθηκε 5 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια! (vids)

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Μπάγερν διασύρθηκε στην Φρακφούρτη από την Αϊντραχτ με 5-1. Τελευταία φορά που είχε δεχθεί πέντε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν το 2009 στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (5-1).

Μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Κόβατς παρουσίασε για μια ακόμα φορά το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε στην Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ με 5-1, για την 10η στροφή της Μπουντεσλίγκα.

Ένα αποτέλεσμα, που όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει κατήφεια και προβληματισμό στο εσωτερικό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Μια ήττα, που μπορεί να ήρθε παίζοντας με 10 παίκτες, καθώς είχε αποβληθεί από το 9ο λεπτό ο Ζερόμ Μπόατενγκ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να… περάσει απαρατήρητη.

https://www.youtube.com/watch?v=zSKMMmNvW60

Ένα αποτέλεσμα, που φέρνει τριγμούς στους Βαυαρούς, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική του Champions League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπάγερν είχε γκελάρει και πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, όταν είχε έρθει 2-2 στην έδρα της Αουγκσμπουργκ. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη σημερινή νίκη της Γκλάντμπαχ στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-2), η ομάδα του Κόβατς βρίσκεται στο -4 από την κορυφή!

Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί η Μπάγερν Μονάχου με 5-1 στο πρωτάθλημα ήταν πριν από ακριβώς 10 χρόνια! Συγκεκριμένα, στις 4 Απριλίου του 2009 στο εκτός έδρας ματς από την Βόλφσμπουργκ. Τότε είχαν βάλει από δύο γκολ οι Τζέκο και Γκραφίτε, ενώ οι Βαυαροί είχαν ισοφαρίσει στο 45’ σε 1-1 με τον Λούκα Τόνι.

https://www.youtube.com/watch?v=j9rtdeCsCJI

Αυτό το ματς ήταν για το πρωτάθλημα, καθώς στο Κύπελλο η Μπάγερν είχε δεχθεί πέντε γκολ από την Ντόρτμουντ.Στον τελικό του Κυπέλλου το 2012 οι Βαυαροί είχαν ηττηθεί με 5-2 από την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι που είχε πετύχει χατ-τρικ για τους νικητές ο Λεβαντόφσκι, ενώ είχε σκοράρει και ο Χούμελς. Ο Πολωνός επιθετικός αγωνίζεται πλέον στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο Γερμανός αμυντικός είχε πάει μετέπειτα στους Βαυαρούς και πλέον έχει επιστρέψει στην Ντόρτμουντ. Για τους ηττημένους είχαν σκοράρει οι Ρόμπεν και Ριμπερί.

https://www.youtube.com/watch?v=OHtXnSosn4U

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ