«Χαμός» στην Μπάγερν: Ακυρώθηκε η ανοιχτή προπόνηση

«Χαμός» στην Μπάγερν: Ακυρώθηκε η ανοιχτή προπόνηση

Μετά τη βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αποφασίστηκε να ακυρωθεί η ανοιχτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Η βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1 για την Μπουντεσλίγκα έφερε τριγμούς στο εσωτερικό της Μπάγερν Μονάχου, με τους ανθρώπους της βαυαρικής ομάδας να ακυρώνουν την ανοιχτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League, δέχθηκε μια βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Νίκο Κόβατς και οι παράγοντες της γερμανικής ομάδας μετά το στραπάτσο στην έδρα της Αϊντραχτ, αποφάσισαν να ακυρωθεί η ανοικτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Την απόφαση ανακοίνωσε η Μπάγερν μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο μήνυμά της ανέφερε: «Μετά την ήττα από την Φρανκφούρτη, αποφασίστηκε η ομάδα να μην προπονηθεί αύριο μπροστά στο κοινό. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση των φιλάθλων».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπάγερν δέχθηκε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια! Τελευταία φορά που είχε δεχθεί πέντε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν το 2009 στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (5-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ