Μπάγερν Μονάχου: Οι πέντε υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κόβατς (pics)

Μπάγερν Μονάχου: Οι πέντε υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κόβατς (pics)

Ο Νίκο Κόβατς αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον βαυαρικό πάγκο.

Η πεντάρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν το κύκνειο άσμα για τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν με τον Κροάτη τεχνικό να αποτελεί παρελθόν μετά από περίπου 1,5 χρόνο στην ομάδα. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χανς Φλικ, θα είναι αυτός που θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο αρχικά για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη αλλά και στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο με τον αντικαταστάτη να αναμένεται στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, την επόμενη εβδομάδα.

Ποιος θα είναι αυτός; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τους βασικούς υποψήφιους να φαίνεται πως είναι πέντε αυτή τη στιγμή. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά…

Ζοσέ Μουρίνιο

O Πορτογάλος είναι άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «ψάχνεται» για ένα δυναμικό come back.

Το όνομά του τον τελευταίο καιρό συνδέεται πολλάκις με την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα ήταν αρνητικός να δοκιμάσει την τύχη του και στην Bundesliga με την Μπάγερν να του δίνει και την ευκαιρία να επιστρέψει και να διεκδικήσει μετά από χρόνια το Champions League.

Μαξ Αλέγκρι

Ένα από τα ονόματα που «παίζει» πολύ δυνατά είναι και αυτό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Ιταλό να έχει αποχωρήσει από την Γιουβέντους μετά από πέντε χρόνια όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο Αλέγκρι έχει αρκετές συμπάθειες στα υψηλά κλιμάκια της Μπάγερν και δεν θα ήταν έκπληξη μια ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αρσέν Βενγκέρ 

Mετά από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ είπε «αντίο» στους «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2018 και πλέον έχοντας ξεκουραστεί αρκετά είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Δεν θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για την Μπάγερν ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα αν δεν προχωρήσουν οι άλλες περιπτώσεις που είναι σε προτεραιότητα για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Έρικ Τεν Χαγκ

Ένα από τα ισχυρά αουτσάιντερ είναι και ο νυν προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη δεύτερη ομάδα των Βαυαρών, ξέρει πολύ καλά το περιβάλλον και τις ανάγκες της ομάδας ενώ και η φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα με αυτή της Μπάγερν.

Το θέμα φυσικά εδώ είναι ότι ο Τεν Χαγκ δεν είναι άνεργος και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ήταν διατεθειμένος ο Άγιαξ να τον αφήσει μεσούσης της σεζόν όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν η Μπάγερν αποφασίσει ότι αυτός είναι ο εκλεκτός και θελήσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποζημιώσει τους νταμπλούχους Ολλανδίας.

Ραλφ Ράνγκνικ 

O πέμπτος πιθανός υποψήφιος είναι ο πρώην προπονητής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο 61χρονος τεχνικός που έχει ακουστεί και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι έχει αναλάβει επικεφαλής αθλητισμού και ανάτπυξης του ποδοσφαίρου στην Red Bull και μάλλον είναι αυτός που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες από τους προαναφερθέντες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ