Τεν Χαγκ: «Είναι στην καρδιά μου η Μπάγερν, όμως θα μείνω στον Άγιαξ»

Τεν Χαγκ: «Είναι στην καρδιά μου η Μπάγερν, όμως θα μείνω στον Άγιαξ»

Ο Ερικ Τεν Χαγκ έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Μπάγερν μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς,ξεκαθαρίζοντας ότι θα μείνει στον Άγιαξ.

O Νίκο Κόβατς αποτελεί από την Κυριακή παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, πληρώνοντας την πεντάρα που δέχτηκε η ομάδα του από την Αϊντραχτ, αλλά και την μέτρια εικόνα που παρουσίαζε μέχρι τώρα στη σεζόν.

Οι ιθύνοντες της βαυαρικής ομάδας βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του, όμως αυτός δεν θα είναι ο Έρικ Τεν Χάγκ.

Ο τεχνικός του Άγιαξ αν και ήταν ένα από τα φαβορί για να αναλάβει τα ηνία προχώρησε σε δηλώσεις και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Άγιαξ τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι η Μπάγερν βρίσκεται μέσα στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτήν την σεζόν θα μείνω στον Άγιαξ. Έχω μία εξαιρετική σχέση με την ομάδα μου και όλον τον κόσμο του Άγιαξ. Κατά συνέπεια, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα παραμείνω στον Άγιαξ. Η Μπάγερν είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Ευχαριστήθηκα πολύ όταν εργάσθηκα εκεί και είναι στην καρδιά μου. Ομως προς το παρόν είμαι στον Άγιαξ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ