Βενγκέρ: «Με ενδιαφέρει η Μπάγερν Μονάχου»

Βενγκέρ: «Με ενδιαφέρει η Μπάγερν Μονάχου»

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Στη Μπάγερν εκτός από το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ασχολούνται με την αντικατάσταση του Νίκο Κόβατς. Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ένας από τους υποψήφιους τους οποίους εξετάζουν οι Βαυαροί και απ’ ότι φαίνεται, αν αποφασίσουν να τον προσεγγίσουν, δεν θα ακούσουν αντιρρήσεις…

Ο Βενγκέρ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του «BEIN SPORTS» και ρωτήθηκε για τη σύνδεση του ονόματος του Μπάγερν Μονάχου. Ο Αλσατός προπονητής απάντησε ότι θα τον ενδιέφερε να προπονήσει στο Allianz Arena και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Φυσικά και δεν μου είναι αδιάφορη η προοπτική. Για 36 χρόνια εργάστηκα στο υψηλότερο επίπεδο χωρίς διακοπή. Από τα 33 ως τα 69 μου δούλευα συνεχώς. Οπότε, ναι, θα με ενδιέφερε» σχολίασε ο Βενγκέρ, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του.

Ο Βενγκέρ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ τον Ιούνιο του 2018 και έκτοτε δεν εργάστηκε σε άλλη ομάδα. Η FIFA του πρότεινε έναν τεχνικό ρόλο τον Σεπτέμβριο, αλλά ο Βενγκέρ αρνήθηκε, προφανώς έχοντας κατά νου μία ευκαιρία για να επανέρθει στην προπονητική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ