Βέρντερ : Ο «χειρότερος» Γιαταμπαρέ, ο «αξιοπρεπής» Τζιόλης

Βέρντερ : Ο «χειρότερος» Γιαταμπαρέ, ο «αξιοπρεπής» Τζιόλης

Αλέξανδρος Τζιόλης και Σαμπού Γιαταμπαρέ συμπεριλήφθηκαν σε αφιέρωμα γερμανικής εφημερίδας για τις χειμερινές μεταγραφές της Βέρντερ Βρέμης. Στην κατηγορία αυτών που βοήθησαν ο Έλληνας μέσος, με τον μέσο από το Μάλι να μπαίνει σε αυτή των χειρότερων προσθηκών.

Η σεζόν της Βέρντερ Βρέμης πάει από το κακό στο χειρότερο, με την ομάδα του γερμανικού Βορρά να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης (16η θέση με 15 βαθμούς). Οι ιθύνοντες των τετράκις πρωταθλητών Γερμανίας, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Φλόριαν Κόχφελντ αναζητούν παίκτες για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας από τον Ιανουάριο.

Με αφορμή αυτή την αναζήτηση της Βέρντερ, η γερμανική εφημερίδα Weser Kurier, έκανε ένα αφιέρωμα στις καλύτερες και χειρότερες χειμερινές προσθήκες της ομάδας της Βρέμης. Σε αυτές συναντάμε και τα ονόματα των «γνωστών» μας, Αλέξανδρου Τζιόλη και Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Ο Έλληνας μέσος αποκτήθηκε από την Βέρντερ τον Ιανουάριο του 2009 ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό και η γερμανική εφημερίδα τον συμπεριέλαβε στις μεταγραφές που βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της Βρέμης ο 32χρονος διεθνής αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 1 γκολ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: Παναθηναϊκό, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Καϊσερισπόρ, ξανά στον ΠΑΟΚ, Χαρτς και στην Άλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας.

Από την άλλη, ο μέσος από το Μάλι θεωρείται μια από τις χειρότερες χειμερινές προσθήκες της Βέρντερ. Ο Γιαταμπαρέ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 με την ομάδα της Βρέμης να καταβάλλει 3 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό. Έπαιξε κάποιες φορές στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, κάποιες στο κέντρο και μερικές στην άμυνα πριν καταλήξει να παίζει μόνο με την κ23. Μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές και ένα γκολ σε 1,5 χρόνο, πριν τελικά φύγει δανεικός για την Αντβέρπ, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ