Το μεγάλο όνειρο της Μπάγερν είναι ο Γκουαρντιόλα

Το μεγάλο όνειρο της Μπάγερν είναι ο Γκουαρντιόλα

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, όμως αυτός που ονειρεύονται οι Βαυαροί δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στη Μπάγερν Μονάχου αναζητούν τον νέο, μόνιμο προπονητή της ομάδας και το μεγάλο όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου είναι να καταφέρουν να πείσουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επιστρέψει στη Βαυαρία!

Η γερμανική ομάδα θέλει να πείσει τον Γκουαρντιόλα να επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, όμως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, κυρίως επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο του στους πολίτες, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, αφού η ομάδα έχει καταφέρει να κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην Αγγλία.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τη Bild, στη Μπάγερν έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις προπονητών για τον μόνιμο αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς, ωστόσο, όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια. Είναι ο Τεν Χαγκ του Άγιαξ, ο Τούχελ της Παρί και ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος όμως είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Μπάγερν.

Στη Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένος με τη μεταχείριση που λαμβάνει το κλαμπ στην Premier League, είτε από τη διαιτησία, είτε από την FA, και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να αποχωρήσει. Αν συμβεί αυτό η Μπάγερν δεδομένα έχει τις πιθανότητες της για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ