Κίμιχ: «Χρωστάω πολλά στον Γκουαρντιόλα, είμαι υπέρ της επιστροφής του»

Κίμιχ: «Χρωστάω πολλά στον Γκουαρντιόλα, είμαι υπέρ της επιστροφής του»

Ο Τζόσουα Κίμιχ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία στον Τζόσουα Κίμιχ να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα και επί της ουσίας τον καθιέρωσε στην Μπάγερν Μονάχου. Ένα παιδί από τα… σπλάχνα των Βαυαρών, που πλέον χρησιμοποιείται σαν αμυντικός μέσος (η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ) και είναι βασικός και αναντικατάστατος και στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Ο Κίμιχ κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τη διοίκηση της Μπάγερν να σκέφτεται να προσλάβει και πάλι τον Πεπ Γκουαρντιόλα και φυσικά δήλωσε απολύτως θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το ενδεχόμενο, καθώς και ποιο είναι το πλάνο με τον Χάνσι Φλικ. Αρχικά, είχαμε την αίσθηση ότι θα ερχόταν ένας νέος προπονητής μετά τη διακοπή για τις εθνικές, όμως, κερδίσαμε δύο σερί παιχνίδια. Γνωρίζω τον Γκουαρντιόλα και του χρωστάω πολλά. Με άφησε να παίξω στην Bundesliga και στο Champions League, αμέσως μόλις ήρθα από τη δεύτερη κατηγορία. Κερδίσαμε το νταμπλ μαζί. Δεν θα ήμουν εναντίον της επιστροφής του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ