Συνεχίζει στον πάγκο της Μπάγερν ο Φλικ

Συνεχίζει στον πάγκο της Μπάγερν ο Φλικ

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ανακοίνωσε στην ετήσια γενική συνέλευση της βαυαρικής ομάδας πως ο Χάσι Φλικ θα παραμείνει προπονητής της ομάδας τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα.

Ο Καρλς Χάιντς Ρουμενίγκε στην ετήσια γενική συνέλευση της Μπάγερν ανακοίνωσε πως ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει τεχνικός των Βαυαρών τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα και βλέπουμε.

«Το περασμένο Σάββατο, ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είπαμε δημοσίως ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι νεωτέρας. Και επειδή δε θέλουμε να ερωτόμαστε κάθε Σάββατο αν ο Χάνσι θα είναι ο προπονητής μας και στο επόμενο ματς, σας αγαπητά μέλη: μέχρι νεωτέρας σημαίνει ότι ο Χάνσι Φλικ θα φέρει την ευθύνη για το αθλητικό κομμάτι τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και ενδεχομένως περαιτέρω.

Ο Φλικ έχει ένα εντυπωσιακό σκεπτικό γύρω από την προπόνηση αλλά και την τακτική. Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και μας αρέσει η ευχάριστη συμπεριφορά του. Σας το λέω με απόλυτη πεποίθηση: Εμπιστευόμαστε τον Χάνσι Φλικ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Υπενθυμίζεται πως ο Φλικ ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς και οδήγησε τη Μπάγερν στη νίκη επί του Ολυμπιακού για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στη εύκολη επικράτηση επί της Ντόρτμουντ με 4-0 για την ενδέκατη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ