Η Άιντραχτ λέει «όχι» στον ρατσισμό με μία εντυπωσιακή φανέλα

Η Άιντραχτ λέει «όχι» στον ρατσισμό με μία εντυπωσιακή φανέλα

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση θα προβεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία θα φορέσει φανέλα με αντιρατσιστικό μήνυμα στην αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ.

Τις τελευταίες έχουν παρατηρηθεί πολλά κρούσματα ρατσισμού στο ποδόσφαιρο με οπαδούς αντιπάλων ομάδων να προσβάλουν και να κάνουν ρατσιστικά σχόλια σε παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δείχνοντας πως το πρόβλημα παραμένει στον χώρο του αθλητισμού.

Οι άνθρωποι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισαν να προβούν σε μία πολύ όμορφη κίνηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για την 12η αγωνιστική της Bundesliga, περνώντας ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία φανέλα η οποία στο μπροστινό της μέρος έχει τις σημαίες και από τις 14 διαφορετικές χώρες που κατάγονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άντι Χίτερ ρίχνοντας μία «γροθιά» στον ρατσισμό.

Η φανέλα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή και το μήνυμα που θα περάσει είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να καταλάβουν όλοι πως ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση ούτε στον αθλητισμό, ούτε φυσικά και στην κοινωνία.

Δείτε τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ