Μπάγερν Μονάχου: Η απάντηση του Φλικ σε ερώτηση για Ποκετίνο

Μπάγερν Μονάχου: Η απάντηση του Φλικ σε ερώτηση για Ποκετίνο

Ο Χάνσι Φλικ τοποθετήθηκε στις φήμες που συνδέουν τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γερμανό τεχνικό να «ρίχνει το μπαλάκι» στη διοίκηση των Βαυαρών.

Η αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο από την Τότεναμ είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» ένα ντόμινο εξελίξεων στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων, αν λάβουμε υπόψιν και  την απήχηση που έχει ο Αργεντινός στην αγορά.

Πρώτος ενδιαφερόμενος για τον πρώην πλέον προπονητή των «Σπιρουνιών» είναι η Μπάγερν Μονάχου, που μετά την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς από το τιμόνι της, έχει δώσει τα ηνία στον βοηθό του, Χάνσι Φλικ.

Μπορεί ο Γερμανός να οδήγησε τους Βαυαρούς στη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού και της Ντόρτμουντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Φλικ θα μονιμοποιηθεί.

Η διοίκηση, δια στόματος  Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, άφησε να εννοηθεί ότι ο Φλικ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, χωρίς να αποκλείει τη μονιμοποίησή του μέχρι το τέλος της σεζόν

«Χένες, Σαλιχάμιτζιτς και εγώ μιλήσαμε μετά την Ντόρτμουντ και είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση, ο Χάνσι θα είναι ο τεχνικός της ομάδας. Θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν τα ακριβή λόγια του Ρουμενίγκε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αντιμετωπίζει το Σάββατο την Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας και στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο προπονητής των Βαυαρών ρωτήθηκε για τα σενάρια που φέρνουν τον Ποκετίνο στο Μόναχο.

Ο 54χρονος παρουσιάστηκε «αινιγματικός», λέγοντας: «Δεν είναι δουλειά μου να αναλύω τους συναδέλφους προπονητές μου. Ο σύλλογος, πλέον, έχει όλες τις επιλογές να κοιτάξει το μέλλον. Ό,τι θέλουν. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι επιτυχημένος με την ομάδα.

Το ποδόσφαιρο είναι μία επιχείρηση που λειτουργεί μέρα με τη μέρα, μπορεί αύριο να είναι διαφορετική από σήμερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ